Actueel

De medewerkers van Vos & De Lange Advocaten blijven dagelijks op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de verschillende rechtsgebieden. Met enige regelmaat worden artikelen en/of wetenswaardigheden op deze pagina geplaatst die interessant zijn voor de ondernemer.
 
Ondersteuning klusbedrijven en ZZP'ers
 

 

Het internet wordt steeds belangrijker, ook voor ZZP’ers en klusbedrijven. Vos & De Lange Advocaten en Presis (www.presis.nl) werken samen om ZZP’ers en klusbedrijven optimaal te ondersteunen.

Presis ontwikkelt een gepersonaliseerde website voor een klusbedrijf of ZZP’er waarmee op een eenvoudige manier zijn/haar vindbaarheid op het internet vergroot wordt, en daarmee ook de kans op nieuwe opdrachten. Deze website is voordelig en eenvoudig door de ZZP’er of het klusbedrijf zelf bij te houden. Zie ook www.jouwkluswebsite.nl

Vos & De Lange Advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van bouwzaken en zorgt voor een begrijpelijke advisering voor het geval er een juridisch probleem is of dreigt. Denk bijvoorbeeld aan situaties dat de opdrachtgever het werk weigert bij oplevering, contracten moeten worden opgesteld of dat facturen niet betaald worden. Bij Vos & De Lange Advocaten kunt u gerust langskomen om uw zaak vrijblijvend te bespreken.

 

(juli 2012)

 

 
Archief