Over VDL

Vos & De Lange Advocaten staat voor kwaliteit en duidelijkheid. Wij analyseren uw zaak met als primaire doel: voor u de juiste keuze maken.

Vos & De Lange Advocaten is een modern advocatenkantoor met een enthousiaste groep advocaten. Sinds 2009 is het kantoor gevestigd in het hart van Barendrecht op het Park Barendrecht.

Wij zijn werkzaam voor MKB/MKB+ -bedrijven en particulieren. Wij werken door het hele land met als zwaartepunt de grote Rotterdamse regio, het eiland IJsselmonde, de Hoeksche Waard en de Zuid-Hollandse eilanden.​

Vos & de Lange Advocaten is de handelsnaam van de besloten vennootschap Mr. P.A. de Lange Advocatenpraktijk B.V. (KvK nr. 24426183 / BTW nr.  8203.39.143.B02). Deze vennootschap geldt als opdrachtnemer voor alle opdrachten en overeenkomsten van Vos & De Lange Advocaten.

Vos & De Lange Advocaten heeft geen Stichting Derdengelden en staat niet open voor de ontvangst van derdengelden.

Op al onze werkzaamheden is een exoneratieclausule van toepassing, waarbij onze eventuele aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarop in voorkomend geval onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar recht op uitkering verleend vermeerderd met het bedrag aan eigen risico.

In het kader van de monitoring van onze klanttevredenheid kunt hier ons formulier invullen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem direct contact met ons op.

© Copyright - Vos & De Lange Advocaten 2021